Quantore
MENU

Schwagerman

Gepubliceerd op 14-10-2020
Schwagerman

De opdracht van de directie was om de expositie ruimte, entree en receptie te revitaliseren in kantoren vergaderruimte met ontvangstruimte dit in een industriële uitvoering. Via onze leverancier van kantoormiddelen kwamen wij in contact dat de Kantoor Expert die een totaal concept hebben voor het ontwerpen en inrichten van kantoren met werkplekken. Dit totaal concept houdt in van ontwerp, begroting tot realisatie.

De eerste presentatie werd door de directie positief ontvangen en werd na wat aanpassingen, wensen en het uitbrengen van offerteopdracht gegeven tot uitvoering van het project. Wel was de eis dat zowel de ontvangst van onze gasten en de receptie hier van zo min mogelijk hinder van zouden onder vinden.

De werkzaamheden die aan de Kantoor Expert werden uitbesteed waren het Leveren en monteren van de glaswanden met bouwkundige voorzieningen , bewerken van de wanden met steenstrip folie en raamdecoratie, egaliseren en aanbrengen van de PVC vloerafwerking en het leveren en monteren van de kantoormeubelen met toebehoren. Als Technisch Installatie Bedrijf is onder eigen beheer de klimaatinstallatie, elektrawerken en schilderwerk uitgevoerd.

De planning opgezet door Kantoor Expert is binnen de gestelde tijd opgeleverd en is het resultaat geheel volgens onze verwachting en tevredenheid uitgevoerd., er is keurig gewerkt met vriendelijke medewerkers die de afspraken nakwamen.

Onze medewerkers ervaren de nieuwe ruimten als rustgevend, ook de hoog laag bureau’s voldoen geheel en geven de opbergkasten een chique uitstraling en gebruiksgemak.

Foto's

Projectenoverzicht
quantore
Realisatie door Reto Copyright 2021 KantoorExpert