Quantore
MENU

Bergnet

Gepubliceerd op 27-03-2017
Bergnet

Bergnet

 

Bergnet is een 24-uurs autohulpdienst en helpt mensen met autopech of schade met hun (vracht)auto in de omgeving Amsterdam, Schiphol, Flevoland, 't Gooi, Amersfoort en Haarlem. Dit betekent dat de medewerkers van Bergnet adequaat moeten kunnen reageren als zij gebeld worden. De medewerkers zijn 24 uur bereikbaar en draaien daarvoor wisseldiensten.

De opdracht die KantoorExpert van Sander Vlaar (eigenaar Bergnet) kreeg was een werkomgeving te creëren waar mensen zich prettig voelen. Zowel het bureau als de bureaustoel moesten gemakkelijk te verstellen zijn. Daarnaast was de akoestiek belangrijk en  ook de instelling van het licht in de ruimte. Een goede verlichting houdt mensen scherp en wakker. Een goed lichtplan / advies was dus erg belangrijk. Evenals akoestische plafonds, tussenwanden en wandpanelen. Het project is turn key door met een eigen team van interieurarchitecten, inkopers en projectleiders door KantoorExpert uitgevoerd

Toegepaste werkwijze KantoorExpert

Na een gedegen inventarisatie heeft de architect een 3D presentatie gemaakt die een foto echt beeld gaf van de wensen en eisen van Bergnet. Hieraan werd een begroting gehangen en die na goedkeuring in een opdracht omgezet. Het eindresultaat is een ruimte waar de medewerkers van Bergnet zich thuis voelen.  

Foto's

Projectenoverzicht
quantore
Realisatie door Reto Copyright 2021 KantoorExpert